Τα βασικά της επίπλωσης και της διακόσμησης υπνοδωματίου

Είστε ο τύπος που βλέπει την κρεβατοκάμαρά σας ως τίποτα περισσότερο από ένα μέρος όπου βάζετε το κρεβάτι και τον ύπνο σας ή βλέπετε την κρεβατοκάμαρά σας ως τον δικό σας ειδικό χώρο; Για πολλούς ένα υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος που είναι δικό τους και πρέπει να αντικατοπτρίζει την αίσθηση του ποιος είναι. Παίρνουν μεγάλη απόλαυση στη διακόσμηση του υπνοδωματίου τους και στην επιλογή των επίπλων κρεβατοκάμαρων και ιδιαίτερα στο κρεβάτι που επιλέγουν να κοιμηθούν και απολαμβάνουν τη συνολική αίσθηση του υπνοδωματίου τους ως οικείο μέρος epiplokalogerakis .

Εάν είστε ένας από τους πρώτους, τότε αυτό το άρθρο πιθανώς δεν θα προσελκύσει πολύ. Εάν η κρεβατοκάμαρά σας είναι ένα μέρος όπου κοιμάστε και ντυθείτε, και αυτό είναι το βαθμό της προσκόλλησής σας στην κρεβατοκάμαρά σας, τότε ποιος νοιάζεται πώς φαίνεται ή αισθάνεται;

Αλλά αν σας αρέσει να βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρά σας, πιθανότατα θα λατρέψετε να το διακοσμήσετε, αφιερώνοντας το χρόνο σας επιλέγοντας το κρεβάτι και το κρεβάτι σας, ξαπλωμένο το πρωί για να απολαύσετε το περιβάλλον σας και γενικά να αισθάνεστε καλά στο δικό σας ειδικό δωμάτιο. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσάς.

Η ανακαίνιση είναι όλη η οργή τώρα, και για πολλούς η ανακαίνιση του υπνοδωματίου τους είναι ψηλά στη λίστα τους. Επομένως, αν σχεδιάζετε το δωμάτιό σας νέο ή ανακαινίζετε, ακολουθούν μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε στο κατάστημα.

1. Έχετε ένα σχέδιο. Είναι εύκολο να δείτε ένα υπέροχο κρεβάτι, να το αγαπάτε, να το αγοράζετε και στη συνέχεια να αναρωτιέστε τι άλλο θα το βάλετε για να ταιριάζει με το δωμάτιο. Πριν αγοράσετε οτιδήποτε για την κρεβατοκάμαρά σας, πρέπει να αποφασίσετε μερικά βασικά πράγματα και κατά προτίμηση να γράψετε ένα σχέδιο διακόσμησης.

Ποιο θέμα θα είναι η κρεβατοκάμαρά σας; Για ένα παιδί μπορεί να είναι ένα θέμα Winnie the Pooh, για έναν ενήλικα μπορεί να είναι ένα χρώμα ή μια περίοδος. Ή ίσως ένα συγκεκριμένο στυλ επίπλωσης. Πρέπει να αποφασίσετε για ένα γενικό θέμα για τις διακοσμήσεις κρεβατοκάμαρών σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κρεβάτι, τα κλινοσκεπάσματα και τα γενικά έπιπλα κρεβατοκάμαρας για να ακολουθήσετε αυτό το θέμα. Περιλαμβάνει φυσικά το χρώμα βαφής και το χρώμα του χαλιού. Γράψτε τα όλα και σχεδιάστε τα όλα πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε.

2. Κόστος και προϋπολογισμός. Συνήθως δεν είναι φθηνό να κάνετε μια πλήρη ανακαίνιση υπνοδωματίου ή να δημιουργήσετε ένα νέο υπνοδωμάτιο από την αρχή. Πρέπει να γνωρίζετε πόσα πρέπει να ξοδέψετε και πόσο κοστίζει κάθε είδος. Δεν έχει νόημα να αγοράσετε αυτό το υπέροχο κρεβάτι με ουρανό που πάντα θέλατε και να μην είστε σε θέση να αποκτήσετε το κατάλληλο κρεβάτι για να το φανείτε υπέροχο. Εκτός από το κρεβάτι, τα σεντόνια, το πάπλωμα, τα μαξιλάρια και ούτω καθεξής πρέπει όλα να ταιριάζουν με το θέμα σας, οπότε χρειάζεστε τον προϋπολογισμό για να τα αγοράσετε όλα, συμπεριλαμβανομένου του σωστού χαλιού και χρωμάτων και γενικά έπιπλα κρεβατοκάμαρας, υπνοδωμάτιο περιλαμβάνονται κουρτίνες. Σημειώστε τον προϋπολογισμό σας, καθώς και το θέμα σας, τιμολογήστε τα πάντα πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πρώτα τι κοστίζει κάθε στοιχείο πριν ξεκινήσετε και επίσης ότι το συνολικό κόστος είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

Leave a Reply